La llegenda de Sant Jordi segons Mas Gourmets

Explica la llegenda que el cavaller Sant Jordi va lluitar contra el drac per salvar la princesa i que de la sang del ferotge animaló en va sortir una preciosa rosa vermella. El que potser no us han explicat mai és una altra versió de la història, la més gastronòmica, la que en comptes d’una bella rosa van sorgir de la sang del drac deliciosos llaminets de rosa ;)

Des de fa uns anys, Mas Gourmets es suma a la festa d’aquest dia tan especial que omple els nostres carrers de roses, llibres i, perquè no, bona gastronomia. És per això que celebrem la diada de Sant Jordi amb productes farcits de pètals de rosa, com botifarra crua de roses i minifuets de rosa amb mozzarella.

Tot i que no és el més comú, no us ha d’estranyar la incorporació de les flors a la gastronomia. En el cas concret de la rosa, es tracta d’una flor comestible que es pot consumir en confitura, en format gelat, com a suc i serveix per fer salses o infusions, entre moltes altres aplicacions. En el cas de l’embotit, la rosa de Sant Jordi aporta un aroma fresc al producte i dóna un toc sensual a la vetllada.

Molts llibres, moltes roses i no oblideu gaudir de la bona gastronomia!

Us informem que aquest dissabte dia 22/4 farem promoció de 10% de descompte amb motiu de la diada de Sant Jordi.

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>