Una volta més al farcit de Nadal: arriba el canaloni

El farcit de Nadal de Mas Gourmets continua reinventant-se any rere any i per aquestes festes llancem el minicaneló de Nadal de CANPORK, una volta més a la ja tradicional botifarra de Nadal que l’any passat us presentàvem també en format llaminet. Enguany el ventall de possibilitats a l’hora de parar taula s’amplia, i molt. Un petit mos de pasta amb els ingredients del farcit de Nadal –carn magra de primera qualitat, panses, prunes i pinyons– permet infinites possibilitats de canapès per a l’aperitiu: gratinat amb formatge, fregit o servit en cullera individual són algunes de les nostres propostes. Deixeu córrer la imaginació!

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>