Mas Gourmets 2.0

Molts cops ens haureu sentit dir que la innovació és un dels nostres puntals. Parlem sobretot d’innovació en l’àmbit gastronòmic, però no ens podem quedar tampoc al marge dels avenços que ens ofereix la tecnologia per millorar l’atenció i el servei al client. Des d’aquest mes de desembre, Mas Gourmets incorpora l’entrega a domicili a les seves botigues a través de l’aplicació mòbil Glovo. Es tracta d’un nou servei de missatgeria personal que us garanteix tenir la compra a casa en una hora, com a màxim. A més, en l’aposta per la xarcuteria del segle XXI incorporem també el Wi-Fi gratuït al Mercat de la Boqueria. La connexió a la xarxa, a més, dóna accés als descomptes i promocions del Club de Fidelització de Mas Gourmets

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>