El Mercat de la Boqueria

El Mercat de la Boqueria és únic al món. Per a nosaltres, sense dubte, el millor. La seva oferta compta amb més de 50.000 productes que tenen en la qualitat de la matèria prima i la proximitat les seves principals senyes d’identitat. Els olors i els colors propis de la Boqueria configuren un paradís per als sentits. És la panxa de Barcelona.

La sèrie de Televisió de Catalunya ‘Mercats d’Europa’ ens apropa a aquest món dels aliments de la cultura gastronòmica catalana. El programa ha estat guardonat com el millor programa en llengua estrangera dels premis Taste Award 2013

Veure vídeo: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mercats/barcelona-la-boqueria/video/5521115/

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>