Avui sopem fora: restaurant YOURS

Si normalment us parlem de productes per fer a casa, avui ens permetem el petit luxe de sortir a sopar fora. El YOURS està situat en ple Eixample, en un entorn privilegiat de la ciutat condal, i aconsegueix combinar l’art del bon menjar amb una proposta de cuina innovadora: una carta amb plats que ja han esdevingut clàssics del restaurant com ‘Les Senyores Patates Braves’, els tàrtars de salmó, tonyina i bou, els postres cassolans i, especialment, les hamburgueses de la marca ‘Natrus’ de vedella de la Vall d’en Bas.

De fet Natrus es la marca que es troba darrera d’aquest projecte. Si encara no coneixeu les seves hamburguesses no dubteu en venir a qualsevol establiments MASGOURMETS i demanar-les. Elaborades amb ingredients 100% naturals, no contenen cap mena d’additiu químic ni al.lèrgens.  Diuen que les seves hamburgueses només contenen carn i molt d’amor i la veritat és que menjar una de les hamburgueses Natrus representa un autèntic plaer. L’empresa assegura que destinen els seus millors peces de carn per les seves hamburgueses. Amb el valor afegit de tenir en compte l’entorn, l’I + D, la responsabilitat social i la feina ben feta, el seu producte estrella reflecteix la voluntat de la companyia: fer gaudir, mantenint les propietats organolèptiques i d’origen, i vinculant-ho amb una correcta elaboració artesanal amb garanties sanitàries modernes dins de la indústria.

Natrus es presenta com una organització que vol sortir-se dels tòpics i és aquí on va néixer el YOURS. Amb un concepte pioner, la YourBurg, ets tu mateix qui crees la teva hamburguesa: vedella, pollastre, bou, xai, poltre, bolets, tofu, tonyina, salmó, fesols…  Tu decideixes amb quin estil de pa vols acompanyar-la i, sobretot, quins ingredients hi vols afegir.

Amb un tracte exquisit al producte i una selecció cuidada al mínim detall, cada hamburguesa es pot acompanyar de les salses casolanes que ells mateixos elaborem i amb patates fregides casolanes amb 7 espècies diferents.

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>