Sopars d’estiu amb una taula d’embotits

Una de les coses que crec més representen l’ambient estiuenc són els sopars a la fresca, amb els amics i fins a altes hores de la matinada arreglant el món i gaudint d’aquells petits detalls que durant l’any a vegades la feina i les obligacions ens fan oblidar. Són dies per gaudir i descansar en tots els sentits i a parts iguals. I és aquí on us volem recordar que gaudir de la bona gastronomia no està renyit en no trepitjar la cuina. Un exemple claríssim en aquest sentit són les taules d’embotits.

Fugint de la tendència de consumir els embotits tallats i envasats al buit que sembla que s’està imposant en els darrers anys, recuperem la tradició de una taula plena de peces senceres d’embotits per tallar al gust. Una opció plena d’avantatges, pràctica, senzilla i ràpida de preparar, que ens convertirà en els amfitrions perfectes si sabem escollir bé la qualitat de cadascuna d’aquestes peces.

Una recomanació: tallar els embotits just abans de consumir-los, és com millor podem apreciar el seu sabor.

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>