La I Nit del Gourmet Català

Aquest dilluns el Born Centre Cultural va acollir la I Nit del Gourmet Català, una autèntica festa de sabors que va servir de punt de trobada dels principals agents del sector i en la que es va premiar el programa de TV3 ‘Collita Pròpia’ amb el Premi del Gourmet Català de l’Any.

El Clúster Gourmet, del que MASGOURMETS forma part, agrupa empreses especialitzades en el sector de l’alimentació gourmet. Prop de 40 associats varen estar presents en aquesta primera Nit del Gourmet exposant els seus productes en un mercat ambientat al segle XVII. Una manera diferent que els assistents poguessin conèixer i degustar aquests productes catalans en un entorn històric.

El Cuiner de l’Any del Fòrum Gastronòmic de Girona 2013, Albert Marimon, va ser l’encarregat de posar el punt gastronòmic final a la nit amb un sopar confeccionat amb tots els productes de Catalonia Gourmet.

El Clúster Catalonia Gourmet té com a objectiu posicionar-se com un referent del sector gourmet al nostre país. Entre les tasques que duu a terme està promoure la competitivitat i el creixement del sector mitjançant la creació de sinèrgies entre els diferents agents de la indústria alimentària gourmet. Una manera d’entendre el sector que va en la línea de les accions engegades per MASGOURMETS. I per les que, des d’aquí, volem felicitar l’associació per la feina feta. A més de gaudir de la bona gastronomia, la I Nit del Gourmet Català és un clar exemple de la voluntat del Clúster i els seus associats de treballar conjuntament per a promoure les seves marques i els seus productes.

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>