De tapes per l’Illa

Fins el proper 16 de maig el centre comercial L’Illa Diagonal proposa una activitat gastronòmica amb la que no podem estar més contents: “De tapes per l’Illa”. Els diferents establiments de restauració i alimentació amb degustació s’uneixen en aquesta activitat per oferir una tapa i una beguda per 2,95 euros. Un petit break entre compra i compra que ens permetrà gaudir d’aquesta iniciativa gastronòmica i escollir entre més de 25 tapes.

La fórmula de tapa més beguda és un èxit que s’està posant de moda en els diferents barris de la ciutat i que t’anima a fer una petita ruta gastronòmica i a tastar i conèixer llocs en els que no haguéssim entrat mai o, pel contrari, sorprenent-te tastant coses noves al teu lloc de sempre.

Per l’ocasió Mas Gourmets ofereix als seus clients una coca trufada amb pernil ibèric. Un deliciós tast de pernil, amb l’aroma i el sabor de la tòfona i l’acabat cruixent del pa d coca. Per acabar i posar el toc dolç a aquest refrigeri us proposem passar-vos per la botiga que Escribà acaba d’inaugurar a l’Illa i provar el postre L’Illa: una bavaroise d’avellana, cremós de xocolata amb llet i cruixent d’avellana caramel·litzada, acompanyat d’un excel·lent cafè.

Pinta que tindreu una jornada de compres deliciosa!

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>