Les gyozes ibèriques o la fusió Japó+embotits

Mas Gourmets i Grup Nomo s’uneixen per crear un nou concepte de menjar japonès amb ingredients ibèrics. Les gyozes ibèriques representen la unió de dues cultures culinàries, la suma d’un producte tan típic de la cuina japonesa com les gyozes o crestes japoneses, amb productes propis de la nostra gastronomia com la botifarra negra, el pernil ibèric, la sobrassada o la botifarra de perol.

Les dues marques, que es caracteritzen per la passió amb què treballen i, sobretot, per la seva contínua innovació per sorprendre dia a dia al seu públic amb nous productes, volen amb les gyozas ibèriques jugar amb noves formes de presentar l’embotit . La fira Mercat de Mercats que es va celebrar a Barcelona el mes d’octubre va ser l’escenari de la prova pilot de presentació al públic d’aquests nous productes i des de finals d’any ja es poden trobar en packs de 4 en totes les botigues Mas Gourmets de Barcelona i Sant Cugat i disponibles a la carta dels restaurants Nomo, Kuo i Umo.

La carta de gyozes

Ara per ara, la carta de gyozes ibèriques es compon, de cinc referències: la de pernil ibèric -servida als restaurants amb panko ratllat i tomàquet-, la de botifarra negra amb crema de pèsols, la de botifarra del perol amb brou ibèric, la de sobrassada amb formatge parmesà i mel, i la de ceps amb mozzarella servida amb ratlladura de foie. Durant el Nadal es va poder degustar també una gyoza de farcit de Nadal.

Aquest promet ser l’inici d’una col·laboració entre Mas Gourmets i Grup Nomo, que els porti a continuar treballant en la fusió de les dues cultures gastronòmiques.

> veure vídeo

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>