Cuina japonesa amb embotits ibèrics

Aquest cap de setmana estem d’estrena. Avui s’inaugura Mercat de Mercats i un any més hi tornarem a ser. Aquest any, a més, ho farem d’una forma molt especial, presentant un nou concepte de cuina japonesa amb embotits ibèrics.

Per fi sortirà a la llum un projecte en el que fa molts mesos que treballem i en el que ens hem aliat amb el grup de restauració Nomo. Des d’avui i fins diumenge podreu degustar creacions sorgides de la unió de productes tan típics de la cuina japonesa com les gyoza o empanadilles japoneses, amb productes de casa nostra com la botifarra negra o la botifarra del perol.

L’origen d’aquesta creació neix de la passió de per seguir innovant i sorprendre amb nous productes, jugar amb noves maneres de presentar l’embotit. I és aquí on ens vam trobar amb la gent del Grup Nomo, que amb la seva filosofia de reinterpretar la cuina japonesa utilitzant producte local, es va convertir en el soci ideal per aquesta aventura.

Mercat de Mercats, i també el Fòrum Gastronòmic a Hostelco, que comença dilluns a Barcelona, serviran com a prova pilot abans de la incorporació definitiva a les botigues Mas Gourmets i a la carta dels restaurants del Grup Nomo de productes com gyoza de botifarra negra, les de botifarra del perol, les del pernil ibèric i els yakisoba de secret i els de botifarra.

Us convidem a tots a venir a veure’ns, degustar el nou “sushi ibèric” i donar-nos la vostra opinió. Ens podreu trobar a l’Espai “Menja de Mercat” a l’Avinguda de la Catedral: avui des de les 12 i fins a les 21h., dissabte d’11 a 21.30h. i diumenge de 12 a 21h.

ボナペティ(o el que és el mateix, bon profit!)

This entry was posted in MasGourmets. Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>